31.03.2022 13:46

Sähköasemaosaajien ja koestajien RekryKoulutus

Hae sähköasema-asentajan /-koestajan rekrykoulutukseen!

Sähköasema-asentajan /-koestajan tehtävään valmistava rekrykoulutus järjestetään Lahdessa yhteistyössä TSI Finland Oy:n ja TE-toimiston kanssa. Koulutuksen hyväksytysti suorittaneet henkilöt työllistyvät suoraan Eltelin palvelukseen.

Kuvaus ja lisätiedot

Haemme koulutettavaksi sähköasemaosaajia ja -koestajia. Tehtäväsi on osallistua tiimisi mukana sähköasemien käyttöönottoihin ja kunnossapitotehtäviin.

Koulutus on tarkoitettu henkilöille, joilla on jo suoritettuna sähköalan ammattitutkinto tai soveltuva AMK/DI-insinöörin tutkinto sekä työkokemusta tai muuten aiemmin hankittua kokemusta sähköverkoista. Katsomme eduksi osaamisen sähköaseman suojaus- ja ohjausjärjestelmistä.
 
Hakijoilta edellytetään sujuvaa suomen kielen taitoa sekä matkustusvalmiutta, koska työtehtävät sijoittuvat laajalle alueelle. Englannin kielen taito katsotaan eduksi. Koulutukseen vaaditaan vähintään B-luokan ajokortti. C-luokan ajokortin katsomme eduksesi. Arvostamme halua ja valmiutta kehittää itseään tekniseksi osaajaksi.

Tämän lisäksi odotamme sinulta sähkömekaanisten laitteiden tuntemusta, oma-aloitteellisuutta ja kykyä itsenäiseen työhön sekä hyvää tietoteknistä osaamista.

Edellä mainittujen koulutuskohtaisten pääsyvaatimusten lisäksi valittavan tulee olla työtön tai työttömyysuhan alainen, jonka työnhaku TE-toimistossa tai kuntakokeilussa on voimassa.

Koulutuksen sisältö ja kesto

Sähköasema-asentajat ja koestajat toimivat sähköverkon sähköasemien käyttöönotto- ja kunnossapitotehtävissä.

Tulevat työtehtävät ja osaamisvaatimukset sisältävät mm:

· Sähköaseman pääkaavioiden, piirrosmerkkien ja dokumenttien tulkinnan
· Sähköasemien virta- ja jännitemuuntajat
· Sähköaseman päämuuntaja
· Sähköaseman kojeistot
· Suojareleiden häiriötallenteet
· Verkon kompensointi
· Sähköasema-automaatio
· Suojareleiden koestus ja konfigurointi

Koulutuksen kesto on 55 päivää (2.5.-19.7.2022). Koulutus alkaa kahden päivän kartoituksella, josta osa jatkaa varsinaiseen koulutukseen.

Opetus järjestetään monimuoto-opetuksena sisältäen etä- ja lähiopetusta (25 päivää). Lähiopetus järjestetään osoitteessa Askonkatu 13, Lahti. Mahdolliset matkakustannukset korvataan opiskelijoille harkinnan mukaan ja tarvittaessa järjestetään majoitus. Työssäoppiminen (30 päivää) voidaan suorittaa Eltel Networksin toimialueilla Espoossa, Vaasassa, Tampereella, Kuopiossa tai Kajaanissa.

Koulutuksen sisällöstä antaa lisätietoja Timo Jämiä TSI Finland Oy puh. 044 987 7105, sähköpostiosoite timo.jamia@tsifinland.fi

Hae tästä linkistä koulutukseen! 

https://koulutukset.te-palvelut.fi/kt/706126?searchPhrase=706126&announced=0&sort=1

TSI Finland Oy
  • Suolakivenkatu 11 A 7
  • 00810 Helsinki
  • Y-tunnus: 1802257-4

Seuraa meitä
Facebook

© TSI Finland Oy. Kaikki oikeudet pidätetään